We meldden het al een paar maanden geleden: ons boek was in een mum van tijd uitverkocht. Verrassend voor ons, minder leuk voor de geïnteresseerden die alsnog hopen op een exemplaar.

Komt er een tweede druk? Vooralsnog niet, maar hopelijk later wel!

Omdat de productiekosten van het boek hoog zijn, hebben we een subsidie/ondersteuning van zo’n  € 5000,- nodig om het financiële risico voor ons behapbaar te maken. Tot nu toe is het niet gelukt deze steun te vinden.

Maar we geven nog niet op!  Ons boek is nog steeds gewild en de reserveringen blijven komen….

Het moet toch lukken om extra gelden binnen te krijgen, zou je denken! Daarom hebben we besloten de reserveringslijst nog even te laten bestaan.

En natuurlijk houden wij ons aanbevolen voor ‘gouden tips’ om die tweede druk te realiseren. Wellicht kent u een bevlogen follyliefhebber die als mecenas zou willen optreden, of een bedrijf dat op zoek is naar een bijzonder relatiegeschenk in de vorm van een follyboek en wel meerdere exemplaren wil bestellen? Meld het ons!

Alle lezers en kopers (in spé) zijn we zeer erkentelijk voor hun interesse, hun steun en de vele enthousiaste reacties. We houden jullie op de hoogte!

Via het contactformulier hieronder kun je je interesse voor een tweede druk kenbaar maken

Ja! Ik heb interesse in een tweede druk van Voor de gek! Follies in Nederland. Houd me op de hoogte van jullie vorderingen:

Interesse voor tweede druk